Tuinontwerp


Een tuinontwerp is creatief maatwerk. In iedere situatie voor elke tuin een uniek plan, waarbij de wensen en ideeën van de opdrachtgevers centraal staan. Verder houdt Gardens Waalwijk rekening met de ligging en architectuur van uw woning, de zonnestand en de mogelijkheden. Belangrijk is ook hoe u straks in uw tuin wilt gaan leven en hoeveel tijd u wilt steken in het onderhoud.

Tuinontwerp en design in Waalwijk en omstreken


Onze architect
Riny Mallens heeft ruime ervaring met alle mogelijke tuinen en ontwerpstijlen. Of het nu gaat om een kleinere omsloten stadstuin of een grote tuin rond een vrijstaande woning, een strakke moderne tuin of een klassieke romantische tuin. Hij maakt steeds een passend en exclusief ontwerp, dat is zijn kracht!

Vrijblijvende afspraak
Overweegt u om een tuinontwerp te laten maken dan komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs. Van Den Bosch tot Tilburg van Kaatsheuvel tot Drunen, wij bekijken graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn van een ontwerp voor uw tuin.

Inventarisatie van uw wensen
Het maken van een tuinontwerp begint altijd met een inventarisatie van uw wensen. Zoals uw voorkeur voor een bepaalde stijl, indeling, materialen en plantkeuze. Als het tuinontwerp klaar is komen we bij u langs om het samen door te spreken. Is het ontwerp nog niet helemaal naar uw wens, dan is het uiteraard geen probleem om nog wat aanpassingen door te voeren. Bent u eenmaal tevreden over het ontwerp, dan kunnen we een beplantingsplan maken en vervolgens een offerte voor de aanleg van de tuin.

Hoveniersbedrijf Gardens Waalwijk voor al uw tuinontwerpen


Beplantingsplan
Het hele jaar door een mooie tuin, steeds iets te beleven, niet alleen in de zomermaanden. Met een goed doordacht beplantingsplan zorgen wij daarvoor. Uw persoonlijke voorkeur staat centraal.

Onderhoud
Bij de keuze van de beplanting houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen, ook ten aanzien van het onderhoud. Uiteraard wilt u in de eerste plaats vooral van uw tuin kunnen genieten!

Tuinaanleg Waalwijk
Maatwerk
De juiste beplanting kan de vormgeving van uw tuin versterken. De ligging van uw tuin is mede bepalend voor de plantkeuze en niet te vergeten ‘uw wensen’. Een goed doordacht beplantingsplan is cruciaal voor het verwezelijke van uw droomtuin. Ook een fraaie tuin? Wilt u een (nieuwe) border inrichten, of een paar groene accenten toevoegen, maar komt u er zelf niet uit? Wilt u meer weten over een beplantingsplan? Gardens komt graag een keer vrijblijvend bij u langs.