Tuinaanleg


Aan welke werkzaamheden denkt u, als u het over een hoveniersbedrijf heeft? Voor de een zal het gaan om een stukje tuinonderhoud , maar voor een ander gaat het misschien wat verder. U kunt dan denken aan het totale plaatje, van orientatie naar ontwerp naar aanleg en onderhoud.

Tuinaanleg van bestrating tot overkapping, van vijver tot zwembad!


Er zijn genoeg werkzaamheden waar je tegenaan loopt als je een tuin aan gaat leggen. Werkzaamheden waar u in eerste instantie niet aan zal denken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de elektriciteit in uw tuin. Neem nu de verlichting, u wilt toch ook in de avonduren kunnen genieten van uw tuin. Wat als u nou kiest voor een gemetselde erfafscheiding of een gemetseld tuinhuis, moet u dan met andere bedrijven in zee? Bij Gardens Waalwijk hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, wij nemen namelijk de totale zorg op ons. Dit betekent, dat als wij iets zelf niet kunnen wij dan samenwerken met verschillende vaste partners. Zodat u altijd een vast aanspreek punt heeft en meer tijd overhoud voor de dingen die er voor u toe doen!

Tuinaanleg Waalwijk
Nu kan ik hier natuurlijk een hele lijst laten zien met werkzaamheden die wij als hovenier in de vingers hebben, maar dan kom ik de komende tijd mijn kantoor niet meer uit. En het liefste waar ik ben is buiten in de tuin, nieuwe inspiratie opdoen en onze ideeen tot werkelijkheid maken! Bent u nu toch een beetje benieuwd geworden? Kijkt u dan gerust even verder in bovenstaand menu, hier staat een kleine selectie van ons kunnen.

Neem contact met ons op voor een vakkundig tuinadvies


Mochten u geplande werkzaamheden hier nu niet bij staan, geen paniek! Wij bij Gardens waalwijk draaien onze hand nergens voor om! Eigenlijk alles wat u zich in een tuin voor kunt stellen, kunnen wij voor u realiseren. Bent uzelf creatief en heeft u bijzondere of misschien wel gekke ideeen, wij kunnen en maken daar graag uw droomtuin van!