Tuinaanleg en renovatie


Een zorgvuldige en vakbekwame aanleg is van belang voor de levensduur van de tuin. Daarbij maakt Gardens Waalwijk altijd gebruik van eerlijke en duurzame materialen. Zodat u naar 10 jaar nog steeds geniet van uw droomtuin. Laat uw tuin aanleggen met vakmanschap en kwaliteit Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail en wij als hoveniersbedrijf streven naar hoge kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring in het zorgvuldig aanleggen van alle soorten tuinen. Goede communicatie met de opdrachtgevers, een nette werkwijze en degelijke afwerking staan bij ons centraal.

Tuin aanleggen? DE hovenier van Waalwijk staat voor u klaar!


Planning en organisatie
In overleg met u zullen wij een strakke en haalbare planning maken, om te starten met het verwezenlijken van uw droomtuin! Wij werken zoveel mogelijk in een aaneengesloten periode, tenzij anders met u afgesproken. U kunt er verzekerd van zijn dat Gardens Waalwijk er zorg voor draagt dat uw droomtuin volledig volgens uw wensen wordt aangelegd!

Offerte
U wilt precies weten waar u aan toe bent voordat u werkzaamheden laat uitvoeren. Of het nu gaat om een volledige tuinaanleg of om een kleiner tuinproject, u wilt geen onaangename verrassingen achteraf.

Opbouw in onderdelen
In onze offertes staan de diverse werkzaamheden gespecificeerd omschreven. Dit geeft u duidelijke informatie en inzicht over de prijs van de afzonderlijke werkzaamheden en materialen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.

Tuinaanleg en renovatie in de regio Den Bosch, Tilburg en Breda


Aanleg in fases
U wilt een prachtig aangelegde tuin, maar spreidt de kosten liever over een langere periode uit. Gardens Waalwijk bied dan de mogelijkheid om uw tuin in fases aan te leggen. Samen met u bekijken we welke onderdelen prioriteit hebben, bijvoorbeeld een oprit of de bestrating rond de woning, en welke onderdelen in eerste instantie nog even kunnen wachten. Samen met u maken wij een passend plan bij uw situatie! Op deze manier ligt een droomtuin voor iedereen binnen handbereik!