Overige werkzaamheden


Een schutting repareren, een verzakt pad ophogen, een carport plaatsen, een boom kappen inclusief de benodigde vergunning, Gardens Waalwijk draagt er zorg voor! Denk behalve aan “groen” eens aan het plaatsen van speeltoestellen of een beregeningsinstallatie. Van kleine aanpassingen tot complete renovatie, bij Gardens Waalwijk kunt u terecht voor alles in uw tuin. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Een specifieke tuinproject of uw tuin opknappen?


Minikraan of rupskraan
Voor het aanleggen van een tuin maken wij veelal gebruik van een kraan, wanneer dat efficiënt is voor de uit te voeren grondwerkzaamheden. Het soort kraan is afhankelijk van de bereikbaarheid en grootte van de tuin.

Minikraan
De minikraan is 90 cm breed, maar kan smaller worden gemaakt tot 68 cm breed. Hierdoor past de kraan door vrijwel elke (steeg)deur! U kunt een bemande minikraan eventueel per uur inhuren.

Rupskraan
De rupskraan is 215 cm breed en 265 cm hoog. Hiermee kan zwaar grondverzet worden uitgevoerd. Tevens kunnen verschillende hulponderdelen worden ingezet. Wij informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden voor het inhuren van de bemande rupskraan. Voor iedere klus het juiste materieel!

Alles wat u in uw tuin kunt verwachten, kunnen wij als hovenier voor u verwezenlijken!


Voorkomende werkzaamheden
Het complete onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen. Daarnaast hebben wij nog veel meer te bieden. Wij leveren en verwerken onder andere de volgende materialen:
- Bestrating in alle soorten en maten, tegels, keramische tegels natuursteen enz.
- Leggen en inzaaien van een gazon
- Bloembakken op maat in diverse kleuren en materialen
- Pergola's, speelelementen, carports en overkappingen
- Natuurlijke vijvers, spiegelvijvers, zwemvijvers
- Waterelementen, kunstwerken
- Constructies van hout of staal voor leibomen
- Schuttingen, afscheidingen van schanskorven, plaatsen van poorten
- Aanleg van houten en composieten vlonders
- Beregeningsinstallaties
- Verlichting en electra
- Buitenkeukens